Tuesday, June 19, 2012

Nädalavahetus Superweekendil.

Kokkuvõttes võib vist rahule jääda kuna cashis sai reede õhtul normaalne pluss tehtud. Laupäeval mängisin ka side eventi, kuid sellele ei suutnud absouluutselt keskenduda ning parem oleks kui oleks mängimata jätnud. Olin juba live pokkeri nädalavahetusest väsinud ja ei suutnud enam head mängu näidata. See pole muidugi eriline vabandus. Vb olen lihtsalt sitt.

Live cash oli nagu ta oli. Hästi palju skandinaavia donke + paar(eeldatavasti välismaa regi) kes tegid ka ikka väga halba mängu. Keskööks olid kõik stackid juba 500bb deep ja kõik, kaasaarvatud mina, jahtisime ühte purupurjus norra tüüpi, kellele obv enam kasiinost juua ei müüdud. Ilma temata muidugi polnud niikuinii võimalik käes osaleda nii, et tema jahtimine polnud ka suurem asi probleem.

Pühapäeval tulin maale. Siin veits kala püütud ning väga laiska internetis grinimist harrastatud. 60k kätt juuli kuus tundub juba utoopiline kuna jaanipäev ka ju tulemas. Hetkel on ca 55% sellest täidetud. Aga eks näeb. Võib-olla võtan end linna tagasi jõudes siiski käsile.

No comments:

Post a Comment