Monday, January 18, 2010

2010 aasta esimene hit













7. koht siis. Ei saa täiesti rahul olla kuna esimesed kohad olid ikka tunduvalt magusamad ning samuti ei tulnud suurimat cashi, aga ega vinguda ka ei saa. Tegin väga head mängu ning ulme reade ja enesekindluse sain tagasi. Muidugi tegin ka ulme suckoute nagu näiteks AK vs AA riverisse rida, aga eks see käib kõik finaallauda pääsemise juurde.
Sain tänu sellele turniirile oma jaanuari kuu plussi ning nüüd on asi kindel, et EMV-le minek. Juhul kui õnnestub main evendi pilet saada, enne kui see välja müüakse. Kavatsen siis mängida hu-d, pl omahat, main eventi ja ka tiimi eventi kuhu olen juba registreerunud.
Triobeti projektist siis niipalju, et andsin pärast 20k kätt alla ning ilmselt sinna "kallisse" tuppa enam kunagi cashi mängima ei lähe :) Ei kuuluta seda riggediks ka, kuna siiski ainult 20 k kätt, aga ei taha sinna rohkem raha ka matta. 20 käe kohta jäin siis mänguga ca 1500 eurot miinusesse, rakebacki teenisin 11k eeki nii, et isegi rakebackiga ei suuda brake even nühkida seal. Kuulsin veel, et micograming keelas lõpuks dataminimise ära - ei tea küll miks :)

1 comment:

  1. hea töö (Y), väga tubli tulemus, kuigi esimesed kohad....mmmm peen :D. Väga hea et triost ära tulid, a kuhu edasi? Ja blogi-layout on ka nuts (Y)

    ReplyDelete